STING

30 septembrie 2022 Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

TURNEUL MONDIAL ACLAMAT DE CRITICI ADAUGĂ NOI DATE PENTRU PRIMĂVARA ANULUI VIITOR ÎN CROAȚIA, GERMANIA, UNGARIA, LETONIA, LITUANIA ȘI ROMÂNIA, INCLUZÂND CLUJ-NAPOCA, 15 MARTIE 2022, SALA POLIVALENTĂ BT ARENA.

   The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production au confirmat că Sting va susține un concert special My Songs în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă BT Arena, pe 15 martie 2022. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 12 noiembrie 2021, pe pagina sting.iabilet.ro.

30 septembrie 2022 | Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

Comunicare reprogramare din 16 februarie 2022:

Concertul STING – My Songs se reprogramează pentru data de 30 septembrie 2022.
Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, concertul STING – My Songs programat pentru data de 15 MARTIE la CLUJ-NAPOCA se amână pentru data de 30 SEPTEMBRIE 2022. Biletele achiziționate deja vor fi automat valabile la noua dată.
Dacă nu veți dori sau nu veți putea participa la concert la data la care acesta a fost reprogramat, puteți trimite o cerere de rambursare pe www.iabilet.ro/retur până cel târziu joi, 17 martie 2022, ora 23:59.

***

The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production au confirmat că Sting va susține un concert special My Songs în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă BT Arena, pe 15 martie  2022. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri, 12 noiembrie 2021, pe pagina sting.iabilet.ro.

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite piese ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un “spectacol magistral de la început până la sfârșit”, concertul “îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp”, cu “hituri precum “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” și “Demolition Man” care punctează un show de neuitat”. De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” și multe altele.

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock’n’roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului “Rushing Water” și noua piesă cu iz indie-pop “If It’s Love”. Pentru a explora albumul, vizitați http://thebridge.sting.com.

Noul serial săptămânal web TV al lui Sting, “On the Bridge”, recent lansat, oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album, The Bridge. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți la ora 9:00/ ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea la ora 9am/ ET.

În turneu Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță), cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).

Invitatul special, Joe Sumner, va fi prezent la toate datele nou anunțate.

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive in pre-sale înaintea publicului larg, accesând www.sting.com.

PREȚURILE BILETELOR:

STANDING A – 315 lei + comision de emitere

STANDING B – 171 lei + comision de emitere

SEATING cat. 1 – 441 lei + comision de emitere

SEATING cat. 2 – 306 lei + comision de emitere

SEATING cat. 3 – 261 lei + comision de emitere

SEATING cat. 4 – 198 lei + comision de emitere

BILETE: sting.iabilet.ro și iabilet.ro

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/4719860748071488

Pentru informații complete despre turneu, bilete și fan club, vizitați: www.Sting.com