Sir Tom Jones

26 JUNE 2019 Sala polivalenta BT Arena | Cluj Napoca
26 JUNE 2019 | Sala polivalenta BT Arena | Cluj Napoca

Tom Jones vine pentru prima data la Cluj-Napoca, cu piesele legendare – It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, sau She’s a Lady.

Cinci decenii muzicale si 40 de albume; o voce complexa cu note de bariton; o personalitate versatila cu care a experimentat muzical, trecand de la pop, la R&B, country, dance, soul sau muzica gospel. Toate stau la baza show-ului live de pe BT Arena din Cluj Napoca, pregatit de Emagic Live si Live Nation. 

Talentul muzical i-a fost recunoscut inca de la inceputul carierei, obtinand premiul Grammy pentru Cel mai bun debut. A castigat premiul BRIT Award pentru Cel mai bun artist si pentru contributia adusa muzicii britanice, a fost distins cu premiul Silver Clef Award pentru Intreaga Cariera,  fiind premiat si de US Songwriters Hall of Fame. A fost numit Barbatul Anului de Revista GQ si a castigat prestigiosul UK Music industry Trust Award.

Cariera recenta e la fel de bogata ca primii ani de activitate si creatie. In 2010 a lansat albumul “Praise & Blame”, cu cantece exclusiv inregistrate live in celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul reprezinta o intoarcere la origini si a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). In anul 2012 a urmat lansarea “Spirit In The Room”. Albumul contine cantece scrise de muzicieni legendari, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney. “Spirit In The Room” s-a remarcat prin mixul de naturalete, simplitate si muzica soul. Dupa lansarea celor doua albume, a urmat in anul 2014 un turneu si multe alte aparitii in cadrul unor evenimente importante: concertul caritabil organizat de Neil Young`s Bridge School, BBC Music Awards. In 2015 incepe colaborarea cu The Voice UK in calitate de antrenor pentru concurenti, alaturi de Will.i.am, Rita Ora si Ricky Wilson.

Parteneri media:

MagicFM, KanalD, Adevărul, Catavencii, Agerpres, Zile și Nopți, Life.ro, Wowbiz.ro, Sunete, Infomusic, iConcert.ro, BestMusic, Cluju.ro, ClujLife.com, TheWoman.ro.