MORCHEEBA

24 iunie 2022 Arenele Romane

   

24 iunie 2022 | Arenele Romane

Bucuresti, 2 februarie 2022 – MORCHEEBA revine la Bucuresti, pe 24 iunie 2022 la Arenele Romane. Special guest: GOLAN. Biletele pot fi achizitionate aici: https://morcheeba.emagic.ro

Skye Edwards si Ross Godfrey se intorc anul acesta in Romania, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus in pandemie si lansat in primavara lui 2021. Albumul exploreaza soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obisnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de cariera, continuand calatoria muzicala ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice si i-a facut cunoscuti in toate colturile lumii, cu vanzari de miloane de albume. “Blackest Blue este despre gasirea unei cai de a iesi la lumina in timpurile cele mai intunecate, schimbat, dar intact”.

Albumul contine 10 piese noi, primul extras fiind single-ul “Sounds of Blue“.

Pe 24 iunie pe scena Arenelor Romane se vor auzi in premiera piesele de pe “Blackest Blue”, precum si piese Morcheeba deja foarte cunoscute si iubite de public.

Inaintea showului Morcheeba duoului i se va alatura special guest GOLAN, care au lansat recent cel de-al doilea material discografic, intitulat “I”.

Primele 500 de bilete early bird pentru concertul MORCHEEBA de la Arenele Romane pot fi achizitionate de la https://tickets.emagic.ro si de pe iaBilet, la urmatoarele categorii:

PREMIUM SEATED (loc pe scaun in sectoarele E si K din apropierea scenei): 235 lei

GOLDEN STANDING (in picioare, in fata scenei): 160 lei

GENERAL ACCESS (cu loc pe scaun sau in picioare, in spatele zonei Golden): 115 lei

Dupa epuizarea primelor 500 de bilete early bird, preturile biletelor in presale vor fi:

PREMIUM SEATED (loc pe scaun in sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei

GOLDEN STANDING (loc in picioare, in fata scenei): 195 lei

GENERAL ACCESS (cu loc in picioare sau pe scaun, in spatele zonei Golden): 145 lei

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

***

MORCHEEBA:

Youtube: https://www.youtube.com/realmorcheeba

Website: www.Morcheeba.uk

Facebook: www.facebook.com/MorcheebaBand

Instagram: https://www.instagram.com/morcheebaband

GOLAN:

Youtube: https://www.youtube.com/golansound

Website: http://golansound.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/golanmusic

Instagram: https://www.instagram.com/golansound/

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, evenimentul se va desfasura cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si/ sau purtarea mastii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.