JACOB LEE

21 MARTIE 2023 Club Control
21 MARTIE 2023 | Club Control

Dupa doua showuri sold-out in Romania, in 2019, JACOB LEE revine la Bucuresti pe 21 martie 2023, la Club Control.

Supporting act: JOSH SAVAGE

Compozitorul si cantaretul stabilit in Australia, Jacob Lee, are la activ peste 270 milioane de vizualizari pe YouTube si 210 milioane de ascultari pe Spotify ca artist independent.

Dupa ce a lansat trei EP-uri de 4 piese, doua albume de studio si 140 de videoclipuri pe YouTube, Lee face ultimele retusuri la cel de-al treilea album al sau, Lowly Lyricist, pe care il va prezenta in noul sau turneu – The Lowly Lyricist Tour.

Biletele pentru concertul de la Club Control, de pe 21 martie, pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro si din retelele iaBilet si Entertix.

Cantat de Radio Guerilla.

***

JACOB LEE:

Facebook: https://www.facebook.com/jacoblee/

Instagram: https://www.facebook.com/jacoblee/

YouTube: https://www.youtube.com/c/jacobleeofficial

Spotify: https://rb.gy/jezemv

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor condițiilor impuse de acesta și de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.