Lenny Kravitz

6 MAY 2019 Sala polivalenta | Cluj Napoca

Lenny Kravitz, legenda rock, pentru prima data in Transilvania!

   20 de ani de experimente cu mai multe genuri muzicale si forme de expresie artistica.

6 MAY 2019 | Sala polivalenta | Cluj Napoca

A revoluționat top-urile cu Are You Gonna Go My Way, American Woman, I Belong To You, Fly Away sau It Ain’t Over ‘Til It’s Over. Acum vine pe 6 mai la Cluj-Napoca cu albumul Raise Vibration și hit-ul Low.

Artistul Lenny Kravitz a decis ca dupa intalnirea din 2008 din Bucuresti, sa ne ofere o noua seara live magica, de data aceasta pentru prima oara pe o scena din Transilvania. La Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca, fanii vor asculta la inceputul lunii mai, atat piesele noi ale artistului, dar si piese mai vechi: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” si „American Woman”.

Concertul face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration cu data de start pe 26 aprilie 2019 si traseul: Franta, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria si, bineinteles, Romania. Turneul promovează noul sau (al 11-lea) album lansat pe 7 septembrie 2018, Raise Vibration, un proiect muzical alchimic, ce mixeaza mai multe genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues si soul. Cu un sunet proaspat, actual, fresh si imbogatit de cele trei decenii de experienta muzicala, Raise Vibration este un moment de renastere creativa si un discurs muzical viu si matur.  

Prima piesa lansata de pe noul album, „It’s Enough”, un eseu muzical despre contextul global social si uman actual a precedat single-ul „Low”, cu un sound funk remixat cu trompete, corzi si numeroase voci de backing, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proeminenti muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depasit orice bariera de gen muzical, stil, rasa și statut social pe parcursul celor 20 de ani de cariera muzicala. Premiat cu 4 premii Grammy in 4 ani consecutivi, compozitor a 11 albume vandute pana acum in peste 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a experimentat si industria cinematografica, cu roluri in „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” si „The Butler”.

In ziua concertului, biletele se mai pot cumpara online pe eventim.ro (pana la ora 16) si de la casa de bilete BTarena (incepand cu ora 17).

Programul evenimentului:
ora 18:00: acces in Sala Polivalenta BTarena
ora 20: concert de deschidere Annahstasia Enuke
ora 21: concert Lenny Kravitz

Concertul este organizat de Emagic Live si Live Nation. #emagicsummer #emagicmoments

Parteneri media:

RockFM, KanalD, Adevărul, Dilema Veche, Zile și Nopți, Sunete, Infomusic, iConcert.ro, BestMusic, Metalhead, Agerpres, Alist Magazine, Woman, Life.ro, Cluju.ro, ClujLife.com, TheWoman.ro, Wowbiz.ro.