PASSENGER

9 aprilie 2023 Arenele Romane

Biletele pot fi achiziționate la TICKETS.EMAGIC.RO

   

9 aprilie 2023 | Arenele Romane

Bucuresti, 28 iunie 2022 – Concertul PASSENGER, ce urma sa aiba loc pe 1 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023. Concertul va avea loc in continuare la Arenele Romane, in cort incalzit. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea. Ultimele bilete disponibile pot fi cumparate in continuare de la https://passenger.emagic.ro/

Sunt devastat sa anuntam ca nu vom mai canta in Romania in aceasta vara. Eram tare nerabdator sa vin si sa cant in fata voastra, si sunt foarte recunoscator tuturor celor care au cumparat bilete […] am lucrat impreuna cu organizatorii si locatia pentru a gasi o data pentru concertul din Bucuresti si am gasit, in sfarsit, o data care functioneaza. Concertul va avea acum loc pe 9 aprilie, anul urmator, in aceeasi locatie (Arenele Romane), in cort incalzit […] bineinteles ca mi-ar placea sa va pastrati biletele daca puteti! Daca nu, si noua data nu este potrivita pentru voi, biletele pot fi rambursate.  Va promit ca atunci cand, in sfarsit, va veni ziua concertului, va fi unul foarte special!!!” – a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

Mutarea concertului de la Bucuresti a venit odata cu vestea amanarii/ anularii a altor doua concerte din turneul Passenger, ce urmau sa aiba loc in prima saptamana a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistica a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la Bucuresti.

Biletele achizitionate raman valabile si pot fi folosite pentru acces in noua data reprogramata.

Persoanele care si-au achizitionat bilete pentru concertul Passenger programat initial sa aiba loc pe 1 iulie 2022 la Bucuresti si care nu pot participa in noua data reprogramata, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor in termen de 14 zile de la data prezentului anunt, respectiv, pana la 12 iulie 2022, inclusiv. In acest sens, clienti care doresc rambursarea contravalorii biletelor, sunt rugati sa trimita solicitarea lor la iaBilet, prin intermediul formularului de retur, aici: www.iabilet.ro/retur

Biletele pentru concertul Passenger pot fi in continuare achizitionate de la tickets.emagic.ro, passenger.emagic.ro/ si de pe iaBilet, precum si din reteaua magazinelor partenere iaBilet, la urmatoarele categorii:

Golden Standing (loc in picioare, in fata scenei) – 200 lei (include comisioane);

General Acces (loc in picioare, in spatele zonei Golden Standing) – 125 lei (include comisioane).

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/KXD2jmVk

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele sau de scena – PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a castigat un numar impresionant de premii pentru activitatea sa muzicala. Cu toate ca si-a pornit cariera cantand la colturile strazilor din UK, a ajuns in scurt timp sa umple stadioane din toata lumea, dupa ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima pozitie in topurile din mai multe tari si a atins succesul international, avand acum peste trei miliarde de vizualizari pe YouTube.

Dupa lansarea celui mai recent album – “Songs For The Drunk And Broken Hearted”, PASSENGER isi continua turneul mondial cu trupa live, in care va interpreta piesele de pe ultimul album, dar si piese devenite deja clasice.

***

PASSENGER:

Website: http://passengermusic.com/

Facebook: https://www.facebook.com/PassengerOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/passengermusic/

YouTube: https://www.youtube.com/user/passengermusic

Soundcloud: https://soundcloud.com/passengerofficial

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0gadJ2b9A4SKsB1RFkBb66

Song Kick: http://www.songkick.com/artists/449987-passenger

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.

 —

București, 22 octombrie 2021 – PASSENGER concertează pentru prima oară la București, la Arenele Romane, pe 1 iulie 2022! Biletele pot fi achiziționate aici: https://tickets.emagic.ro/bilete-concert-passenger-la-arenele-romane-68727/.

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă – PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album – “Songs For The Drunk And Broken Hearted” PASSENGER își continuă în 2022 turneul mondial cu trupă live, în care va interpreta piesele de pe ultimul album, dar și piese devenite deja clasice.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/KXD2jmVk

Biletele pentru concertul PASSENGER de la Arenele Romane din București pot fi achiziționate de la https://tickets.emagic.ro/bilete-concert-passenger-la-arenele-romane-68727/ și de pe IaBilet, la linkul https://www.iabilet.ro/bilete-concert-passenger-la-arenele-romane-68727/ și costă 100 de lei (Acces General cu loc pe scaune sau în picioare), 195 de lei (Golden, cu loc în picioare, în fața scenei) și 250 lei (Premium, cu loc pe scaun, în apropierea scenei). Biletele pot fi de asemenea achiziționate de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.