THIEVERY CORPORATION

27 iunie 2022 Arenele Romane

THIEVERY CORPORATION revine la Bucuresti pe 27 iunie 2022, la Arenele Romane!

   Duo-ul american de muzica electronica, format din Rob Garza si Eric Hilton, revine la Bucuresti pentru un live electrizant, organizat de Emagic si The Fresh. Thievery Corporation au devenit cunoscuti in 1996, cand o piesa le-a fost inclusa pe una dintre compilatiile renumitilor DJi si producatori Kruder & Dorfmaister si au atins faima mondiala cu cel de-al treilea si cel mai popular album al lor - The Richest Man in Babylon. Bilete pe https://thieverycorporation.emagic.ro/

27 iunie 2022 | Arenele Romane

Bucuresti, 7 martie 2022 –  THIEVERY CORPORATION revine la Bucuresti pe 27 iunie 2022, la Arenele Romane. Biletele pot fi achizitionate aici: thieverycorporation.emagic.ro

Duo-ul american de muzica electronica, format din Rob Garza si Eric Hilton, revine la Bucuresti pentru un live electrizant, organizat de Emagic si The Fresh. Thievery Corporation au devenit cunoscuti in 1996, cand o piesa le-a fost inclusa pe una dintre compilatiile renumitilor DJi si producatori Kruder & Dorfmaister si au atins faima mondiala cu cel de-al treilea si cel mai popular album al lor – The Richest Man in Babylon.

In cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a ramas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronica, cu un stil ce imbina elemente de dub, acid jazz, reggae, muzica clasica indiana, muzica din Orientul Mijlociu, hip hop, muzica electronica si muzica braziliana, inclusiv bossa nova. Initial cunoscuti pentru muzica abstracta, instrumentala, clasificata undeva intre trip-hop si jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzand vocalisti si instrumente live, iar principiile DYI si mesajele lor pentru incluziune au devenit astazi din ce in ce mai relevante.

Cel mai recent material, Symphonik, a fost inspirat de concertul pe care THIEVERY CORPORATION l-a sustinut la JFK Center in Washington D.C., in 2017. Pentru a onora acest spectacol, Rob Garza si Eric Hilton au produs acest album pe care l-au inregistrat cu FILMharmonic Orchestra din Praga.

,,Cand eram copil, obisnuiam sa merg tot timpul la Kennedy Center in D.C., asa ca, sa aud aceste piese interpretate cu o orchestra a fost uluitor, iar sa fiu pe acea scena a fost ceva la care, copil fiind, puteam doar sa visez. Cand totul a devenit realitate… a fost un vis implinit. Toata inspiratia a venit de acolo, iar apoi, lucrand cu FILMharmonic Orchestra si punand totul laolalta, a fost o modalitate foarte reusita de a interpreta piesele.’’ a declarat Rob Gaza.

THIEVERY CORPORATION au mai fost prezenti in Romania la Sala Palatului, in 2008 si la cea de-a treia editie a festivalului B’Estfest, in 2009. Ambele concerte au fost organizate de Emagic.

Biletele pentru concertul THIEVERY CORPORATION de la Arenele Romane pot fi achizitionate de pe https://tickets.emagic.ro si de pe iaBilet, la urmatoarele categorii:

PREMIUM SEATED (loc pe scaun in sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei

GOLDEN STANDING (loc in picioare, in fata scenei): 195 lei

GENERAL ACCESS (cu loc in picioare sau pe scaun, in spatele zonei Golden): 145 lei

Biletele pot fi achizitionate si de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

***
THIEVERY CORPORATION:
Youtube: https://www.youtube.com/thieverycorporation
Website: https://thieverycorporation.com/
Facebook: https://www.facebook.com/thieverycorporation
Instagram: https://www.instagram.com/thieverycorporation/
***
Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.
Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, evenimentul se va desfasura cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si/ sau purtarea mastii.
Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.