Termeni si Conditii

Achizitionarea biletelor de spectacol pentru evenimentele organizate de compania EMAGIC este supusa urmatorilor termeni si conditii:

1. Termeni:

a. Organizator: organizatorul evenimentului este EMAGIC (S.C Emagic Live  SRL)

b. Participant: orice persoana care pe baza unui bilet valid, a unei invitatii sau acreditari, intra in incinta in care are loc evenimentul organizat de Emagic.

c. Spatiu de eveniment: orice zona delimitata in care organizatorul produce un eveniment, zonele adiacente sau asociate cu acesta precum si caile de acces de care organizatorul se foloseste.

2. Reguli si conditii generale:

a. Regulile generale si conditiile se aplica tuturor evenimentelor EMAGIC, precum si serviciilor in cadrul evenimentului. La intrarea in spatiul de eveniment, participantii se supun neconditionat continutului acestor reguli generale.

b. Ofertele, artistii participanti, listele de preturi si alte informatii sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate fara preaviz de catre organizator. Organizatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele erori.

c. Abateri de la regulile generale nu se pot face decat cu confirmarea scrisa a organizatorului.

d. Organizatorul nu este responsabil decat de informatiile transmise de canalele sale de comunicare, si nu de zvonuri etc.

e. Un bilet este valabil pentru o singura persoana si pentru un singur acces la spectacolul/evenimentul inscriptionat pe biletul achizitionat.

f. Organizatorul nu raspunde pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achizitionate, acestea fiind in responabilitatea cumparatorului.

g. Organizatorul are dreptul si obligatia de a solicita cumparatorului biletului sa respecte toate masurile de siguranta prevazute de actele legislative in vigoare.

h. De asemenea,  cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta tuturor participantilor la eveniment, atat public cat si echipa de organizare, organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti:

– purtarea mastii

– pastrarea distantei sociale fata de alti participanti

-prezentarea dovezii vaccinarii

– testarea rapida

– minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea  sosirii la locatie la orele comunicate, folosirea portilor de acces si a locurilor alocate

i. In scopul claritatii, cumparatorul biletului, prin actul achizitionarii acestuia, este de acord cu prezentele conditii si termene, se obliga se respecte atat masurile impuse in mod legal, cat  si regulile de acces impuse de organizator la momentul achizitionarii biletului de acces, inainte de data desfasurarii, in timpul evenimentului si/ sau la locatia unde are loc evenimentul.

j. In cazul in care cumparatorul biletului nu este de acord sa respecte masurile impuse la data evenimentului, astfel cum sunt acestea descrise mai sus, organizatorul are dreptul si obligatia de a ii refuza accesul la eveniment si in acest caz nu va rambursa contravaloarea biletului.

h. Participantilor la eveniment li se solicita verificarea regulamentului de acces inainte de eveniment pe websiteul official al organizatorului si platformei de ticketing de unde a fost achizitionat biletul si pe platformele de social media ale acestora, respectarea marcajelor de la cozi si de pe podele din locatie, precum si a altor indicatii si precautii comunicate la locatie.

 

3. Acces, sedere si securitate

a. Accesul in spatiul de eveniment se va face exclusiv in baza unui bilet valid achizitionat din centrele autorizate, a unei invitatii sau a unei acreditari incepand cu ora comunicata de organizator pe site-ul oficial sau prin intermediul comunicatelor de presa.

b. Organizatorul are voie sa perchezitioneze participantii si obiectele acestora sau sa ceara identificarea atat la accesul in zona de eveniment cat si pe durata evenimentului.

c. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul oricarei persoane la eveniment, in orice moment, pe durata desfasurarii acestuia. d. Daca un participant la eveniment nu respecta regulile generale, iar organizatorul va fi amendat din acest motiv, participantul va purta raspunderea pentru suma respectiva.

e. Participantii nu au acces in zona de eveniment cu:  echipamente audio / video, echipamente de inregistrare, animale, droguri, mancare, bautura, sticle, pet-uri, glow sticks, umbrele (in caz de ploaie recomandam folosirea pelerinelor de ploaie), artificii, arme de foc, arme albe sau alte obiecte ce pot deveni periculoase pentru ceilalti participanti.

f. Participantii nu au voie sa ofere bunuri de orice tip spre vanzare sau consum gratuit in locatie fara permisiunea scrisa a organizatorului.

g. In cazul evenimentelor de tip festival, biletul nu este specific unui singur artist, astfel incat in cazul in care un concert al unui artist din cadrul festivalului ar fi anulat, nu va avea loc nicio restituire de pret.

h. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid.

4. Raspunderea Organizatorului

a. Participantii iau parte la eveniment pe riscul propriu. Organizatorul este responsabil doar daca daunele / ranile se produc din neglijenta sa. Daunele pasibile de compensatie sunt stabilite de catre asigurarea evenimentului. Organizatorul nu este responsabil pentru daune produse astfel: – de catre furnizorii angajati pentru eveniment sau angajatii acestora; – eventualele daune cauzate de nerespectarea prezentelor reguli; – probleme de auz / vedere cauzate pe durata evenimentului; – pierderea de bunuri, distrugerea sau furtul obiectelor aduse de participanti in locatie; – daune cauzate de schimbarile de orar (deschidere / inchidere) ale evenimentului; – daune cauzate in alte tipuri de catre participanti.

b. Organizatorul nu este in nici un fel responsabil de daune cauzate de forta majora.

c. Toate prevederile acestei sectiuni se aplica si angajatilor organizatorului, precum si furnizorilor sai sau terte parti implicate.

5. Inregistrarea

Organizatorul poate inregistra evenimentul si participantii la el, poate sa faca publice imaginile in cauza, poate sa permita unor terti comercializarea acestor imagini. Prin intrarea in zona de eveniment, participantii isi dau acordul ca imaginea lor sa apara in materiale ale organizatorului sau materiale corelate evenimentului.   

6. Drepturi intelectuale 

a. Conform prevederilor legii drepturilor de autor nr 8/1996, participantii la eveniment nu au dreptul sa inregistreze (in scop comercial) imagini sau sunete din timpul evenimentului, acestia riscand confiscarea echipamentului gasit asupra lor. Vizitatorii nu au dreptul sa difuzeze sau sa comercializeze aceste inregistrari.

b. Participantii nu au voie sa reproduca vizualul evenimentului (poster / flyer / etc.), sa foloseasca imaginea, respectiv numele artistilor implicati (sau orice alte nume, logo-uri sau brand-uri asociate evenimentului), sau bilete/invitatii la eveniment in scopuri promotionale ori comerciale fara acordul organizatorului.

c. Participantii care incalca una din regulile mai sus mentionate sunt pasibili de plata unor sume cu titlu de daune-interese.

7. Date si locatii

a. Organizatorul va anunta in momentul difuzarii materialelor, prin comunicate de presa sau pe site-urile oficiale, data / locul si ora de desfasurare a evenimentului.

b. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba locul de desfasurare a evenimentului.

c. In caz de forta majora organizatorul isi rezerva dreptul de a amana evenimentul sau anula evenimentul, de a schimba data sau locul de desfasurare, fara a fi nevoit sau obligat la plata de daune catre participanti.

d. Forta majora inseamna: orice circumstante din cauza carora organizatorul este fortat sa anuleze evenimentul. Acestea sunt, dar nu se rezuma la: razboi, greva, activitati teroriste, actiuni ale politiei sau pompierilor.

e. Biletul nu este rambursabil, cu exceptia cazului in care spectacolul/evenimentul este anulat. Mutarea evenimentului intr-un alt loc sau reprogramarea acestuia la o alta data nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor. Atunci cand un anumit spectacol/eveniment este reprogramat, biletul cumparat ramane valabil pentru data reprogramata.

In cazul anularii unui eveniment, cumparatorii de bilete pot recupera contravaloarea biletelor cumparate la evenimentul anulat adresandu-se platformelor/distribuitorilor oficiali de bilete pentru evenimentul in cauza (dupa cum este mentionat pe bilet)– cu respectarea prezentelor conditii generale precum si a  instructiunilor si conditiilor comunicate de catre distribuitori in informarea oficiala din ziua anuntului anularii evenimentului. Rambursarea contravalorii biletului in cazul evenimentului anulat poate fi efectuata prin transmiterea unei solicitari exclusiv catre platformele de ticketing autorizate (distribuitorul de unde biletul a fost achizitionat, dupa cum este mentionat pe bilet), in modurile specificate de organizator sau distribuitor (email, accesare platforma, etc.), in termen de 14 zile de la data anuntului anularii. Dupa aceasta perioada, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luata in calcul. Rambursarea contravalorii biletelor poate fi efectuata numai in conditiile in care biletele sunt intacte, suma rambursata incluzand doar pretul biletelor, nu si pretul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute, precum comisioane de editare, emitere, tiparire si distributie sau costurile suplimentare (cazare, transport, curierat etc) si se va face in termen de maximum 90 de zile de la terminarea perioadei in care detinatorii de bilete pot solicita restituirea acestora.

8. Plangeri si reclamatii

Plangerile referitoare la desfasurarea evenimentului trebuie facute in scris, la office@emagic.ro catre conducerea organizatiei in termen de 7 zile de la fapta ce este reclamata.

9. Generalitati

a. Toate disputele vor fi rezolvate in mod amiabil, prin conciliere directa. Atunci cand aceasta conciliere directa nu este posibila, disputele vor fi rezolvate la tribunalul pe raza caruia isi are sediul organizatorul.

b. Legea romaneasca guverneaza orice conflict.

Persoane cu dizabilitati

Cei care doresc sa beneficieze de acces gratuit, trebuie sa trimita, cel tarziu cu o luna dupa anuntarea evenimentului, un email la adresa office@emagic.ro. Pentru ca cererea sa fie considerata valida, mail-ul trebuie sa contina urmatoarele documente:

– declaratie pe propria raspundere privind gradul de handicap

– copii legalizate ale certificatului de handicap

– copii valide ale cartilor de identitate (atat a persoanei cu handicap, cat si a insotitorului)

– copii legalizate ale documentelor care atesta faptul ca insotitorul este autorizat sa actioneze ca atare

– declaratie pe propia raspundere privind dreptul de a insoti persoana cu handicap, semnata de insotitor

Persoanele a caror cerere a fost considerata validata, vor primi automat o invitatie dubla in limita locurilor disponibile, acestea urmand a fi obligate sa prezinte si in ziua evenimentului documentele mai sus enumerate, in original. In cazul in care nu este prezentata documentatia in cauza sau persoanele refuza permiterea unei verificari adecvate, acestora nu le va fi permis accesul la eveniment.

Conditii Specifice

In functie de specificul fiecarui eveniment si/sau de solicitarile artistilor in cauza, organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce completari/modificari prevederilor incluse in Conditiile Generale, urmand ca aceste informatii si reguli de interes public (Conditii Specifice) sa fie comunicate prin intermediul materialelor de presa, precum si a site-ului: www.emagic.ro, inainte de inceperea evenimentului.

Aceste completari/modificari (Conditii Specifice) se aplica alaturi de celelalte prevederi ale Conditiilor Generale, pentru evenimentele in cauza.