05/26/2019

Top 5 cele mai cunoscute melodii cantate de Sir Tom Jones

Sir Tom Jones a castigat admiratia criticilor atat pentru show-urile live exceptionale, cat si pentru cele peste 40 de albume inregistrate. Artistul este in turneu mondial și va putea fi ascultat pentru prima data in Cluj-Napoca, pe 26 iunie 2019. Acesta va interpreta pentru publicul de pe BTarena hiturile care i-au marcat cariera, dar si melodii de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room și Praise & Blame.

Cateva saptamani ne mai despart de mult asteptatul concert, te invitam sa-l celebram împreuna pe acest artist atemporal si melodiile-soundtrack a unor momente importante din viata noastra.

  1. It’s Not Unusual

It’s Not Unusual a depasit barierele impuse de industrie si a invitat publicul la o exprimare fara restrictii si o celebrare a bucuriei de a trai si de a iubi.

Aceasta este povestea unei melodii clasice care a devenit imnul unei decade si al unei generatii. Un mesaj de iubire, specific perioadei cu un sound efervescent si contemporan, o melodie care se regaseste usor si in preferintele din 2019, amestecand nostalgia unor ani liberi cu o idee romantica care ramane actuala.

  1. What’s New Pussycat

Melodia filmului “What’s New Pussycat” a fost nominalizata la Premiile Oscar in 1966 si a fost reinterpretata de numerosi artisti precum Barbara Streisand, The Four Seasons si Tony Bennet.

  1. Delilah

Lansata in 1968, Delilah este una dintre melodiile care l-au consacrat pe artist si care continua sa fie un cantec de referinta pentru public. In 2013, acesta a fost folosit ca soundtrack pentru filmul nominalizat de 10 ori la Oscar, American Hustle.

  1. Sex Bomb

Inclusa in albumul de revenire Reload, melodia Sex Bomb a fost un succes si a ramas in istorie ca una dintre cele mai atractive cantece ale artistului. Pentru albumul din 1999, acesta a colaborat cu artisti inovatori precum Van Morrison, Cerys Matthews, Stereophonics, Robbie Williams si Portishead, fiind majoritar un album de coveruri. Sex Bomb a fost singura melodie originala, noua de pe acest album si a marcat reintoarcerea artistica a lui Tom Jones.

  1. She’s A Lady

O melodie clasica, pe care orice ascultator de muzica o recunoaste si care a fost reinterpretata de nenumarate ori. A fost scrisa de Paul Anka si este single-ul cel mai popular in SUA din cei 50 de ani de cariera a lui Tom Jones

Biletele sunt disponibile:

  • pe tomjones.emagic.ro
  • pe www.iabilet.ro si în reteaua fizică IaBilet: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3).
  • pe Eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carturesti, Humanitas, Diverta, OMV si Carrefour.