12/20/2022

Nu uita sa soliciti rambursarea biletelor Celine Dion pana pe 22 decembrie!

In urma anularii evenimentului Celine Dion, ce urma sa aiba loc pe 11 iunie 2023 la Arena Nationala din Bucuresti, dorim sa va reamintim ca inca mai este timp pentru ca detinatinatorii de bilete sa solicite rambursarea contravalorii acestora.

Astfel, conform anuntului de anulare publicat in data de 8 decembrie si conform termenilor si conditiilor organizatorului, puteti solicita restituirea contravalorii biletelor Celine Dion detinute pana la data de 22 decembrie 2022, inclusiv. Solicitarile plasate dupa aceasta data nu vor mai putea fi luate in considerare.

Reamintim mai jos modalitatile de rambursare:

Rambursarile se vor realiza cu respectarea termenilor si conditiilor organizatorului, publicate pe siteul oficial al acestuia – https://www.emagic.ro/termeni-si-conditii/, exclusiv prin intermediul platformelor de ticketing autorizate (distribuitorii oficiali care au comercializat biletele),  respectiv iaBilet sau Eventim, dupa cum este mentionat pe bilet, prin accesarea formularelor de retur disponibile la  iabilet.ro/retur, respectiv, eventim.ro/refund/ (alternativ, printr-un email la contact@eventim.ro). Pentru a putea efectua rambursarea, este necesar sa furnizati un cod IBAN (si nume titular de cont) aferent contului bancar in care se va face rambursarea contravalorii biletelor.

De asemenea, daca detineti un voucher emis in urma unui eveniment Emagic amanat/ anulat, va informam ca voucherele sunt in continuare valabile si pot fi folosite oricand la evenimente viitoare Emagic, pe tickets.emagic.ro pentru achizitionarea de bilete la oricare dintre evenimentele pe care le organizam.

Mentionam ca voucherele pot fi folosite la achizitionarea biletelor, iar comisioanele de ticketing, taxele de procesare a comenzii, taxele de livrare, precum si orice alte taxe si comisioane reprezentand servicii de ticketing, vor fi achitate separat, in momentul plasarii comenzii.

Daca, totusi, nu doriti sa folositi voucherul detinut pentru un viitor eveniment Emagic, contravaloarea voucherului va fi rambursata. Pentru a trimite o solicitare de rambursare voucher, va rugam sa accesati https://www.iabilet.ro/selfcare/refundVoucher/ pentru voucherele emise de iaBilet, respectiv, sa trimiteti un email cu solicitarea voastra la contact@eventim.ro pentru voucherele emise de Eventim. Procesarea rambursarilor contravalorii voucherelor se va face in aproximativ 14 zile de la primirea solicitarii.