06/19/2019

#AWAKE3 comunica noutati muzicale si un nou pret

Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass si electro, punk, indie, rock) si blend-ul de artisti internationali si locali va asigura experiente muzicale pentru toate gusturile si toate starile.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si eventim.ro la preturile de: 209 lei sau 239 lei cu camping inclus.

JOYCUT este noua trupa din line-up-ul scenei principale. Originari din Bologna, ei creeaza muzica futurista, inspirata de sound-ul electro: percutie industriala, tobe tribale, insertții de orchestra; electronic, post-rock si dark-wave, experimental accesibil.

Cel mai recent album, PiecesOfUsWereLeftOnTheGround i-a purtat pe toate continentele pentru mai mult de 300 de show-uri live. JOYCUT a prezentat intr-un sold-out show la Bienala de la Venetia noua lor “opera în șase acte”: KOMOREBI. JOYCUT aduce pe scena principala AWAKE un moment multi-disciplinar si experiential, inspirat din natura si perfect potrivit in parcul secular al domeniului Teleki.

AWAKE este primul si cel mai asteptat festival boutique din Romania. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te asteapta pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mures. In 2019, evenimentul se desfasoara timp de 4 zile, intre 15 si 18 august. Inovator si multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana. Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat mintilor libere, creative si boeme.

AWAKE 2019 | 15-18 august | Castelul Teleki | Gornesti, Mures