07/29/2019

Am anuntat castigatorii AWAKE Spotlight 2019

#AWAKE3, un festival creat ca o sarbatoare a muzicii și artelor, un loc pentru cultura și libertate de exprimare va aduce talente noi și tinere. 

Am oferit sansa artistilor tineri  sa intre in concursul nostru si acum avem castigatorii care ni se vor alatura pe scena. 

Caștigatorul AWAKE Spotlight Band, Adam’s Nest, este format din Razvan Nicolae Rusu (vox & chitara), Vlad Alui Gheorghe (chitară și vox), Gabriel Belcescu (bas), Andrei Hancu (tobe). Adam’s Nest a aparut in 2017 la Iași, mai intai ca un proiect acustic-experimental fara speranțe mari. In aprilie 2018, dupa debutul lor cu EP-ul eponim, trupa a inceput sa creasca, recrutand noi membri si gata sa faca saltul pe scenele principale. 

Castigatorii categoriei DJ AWAKE Spotlight au inceput sa puna b2b de câțiva ani si si-au dat seama ca, în acest fel, ei transmit o vibratie uimitoare de house tech care electrizeaza multimea. Raresh Rush prefera tech-house, minimal, micro-house, deep-tech sau deep-house. Albin Kaczka ofera mereu o doza de Tech House – bunatati Groovy House, care atrag de fiecare data atentia multimii. 

Doua performance-uri live care vor aduce pe scena artisti si abordari muzicale noi la #AWAKE3.