09/21/2018

AWAKE se reinventeaza in 2019

AWAKE 2019 se extinde la 4 zile, intre 15 - 18 august

A doua editie a festivalului AWAKE s-a incheiat cu succes, iar urmatoarea va fi si mai spectaculoasa. Pregstirile au inceput deja, pentru un AWAKE care aduce doua noutati importante.

Festivalul is extinde durata la 4 zile si se desfasoara intre 15 si 18 august 2019. AWAKE va avea astfel o zi in plus cu muzica, arta, inspiratie in acelasi cadru al domeniului Teleki din Gornesti, Mures.

Abonamentele WISE BIRD se pun in vanzare incepand cu 1 octombrie la pretul de 119 lei, respectiv 149 lei abonamentele cu camping, pe tickets.awakefestival.ro.

Inovator si multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana.

Ediția din 2018 a fost surprinsa n clipul oficial al festivalului:

Dacă vreti sa fiti primii care afla mai multe detalii despre editia din 2019, va puteti inscrie la newsletter-ul AWAKE, chiar pe site-ul festivalului: www.awakefestival.ro.

Website * Facebook * Instagram * Youtube