10/18/2017

Sting la Cluj-Napoca

Un concert perfect la final de turneu!

Pe 17 octombrie 2017 Sting a sustinut pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca ultimul sau concert din cadrul turneului 57th & 9th , iar atmosfera a fost cum nu se poate mai potrivita. O sala plina de fani entuziasmati, un artist in forma maxima, un set-list perfect echilibrat cu piese noi si hit-uri dintre cele mai iubite, energie pura si multa emotie au tranformat concertul de aseara intr-o experienta de neuitat pentru 10.000 de suflete. Show-ul a incheiat perfect o noua etapa din cariera muzicala a artistului, un turneu mondial de aproape 9 luni organizat pentru promovarea celui de-al doisprezecelea album de studio, 57th & 9th.

Programul muzical al serii a inceput cu un scurt concert sustinut de Joe Sumner, surpriza venind tot de la Sting care a ales sa cante prima piesa alaturi de fiul sau. Ambii au salutat publicul in limba romana, facand chiar si cateva glume pe seama abilitatilor lor lingvistice. De altfel, cei doi au avut un scurt dialog in care Joe Sumner a vorbit exclusiv in limba romana, la finalul caruia Sting s-a retras, lasand scena la dispozitia fiului sau. Au urmat apoi cateva piese din repertoriul personal, Joe facand dovada unor calitati vocale exceptionale, similitudinile cu timbrul tatalui sau fiind mai mult decat evidente.

Sting a urcat pe scena la ora 20:45 si a sustinut unul dintre cele mai frumoase concerte ale turneului dupa cum el insusi declara la finalul celor peste 75 de minute petrecute in fata publicului clujean. Cei peste 10.000 de spectatori au savurat fiecare vers din fiecare fiecare piesa, cantand la unison hit-uri precum If I Ever Lose My Faith In You, Englishman in New York, Message in a Bottle, Shape of My Heart, Fields of Gold, Every Breath You Take, Desert Rose, Roxanne.  Sting a revenit de doua ori pe scena pentru bis, la final multumind tuturor pentru acest show, incepand de la toti membrii echipei sale implicati in organizarea turneului, pana la publicul roman care a tranformat acest ultim concert intr-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Concertul Sting de la Cluj-Napoca a fost cel de-al patrulea sustinut de artist in Romania si, totodata, unul dintre cele mai bune dupa cum au declarat la final fanii artistului care nu au ratat nicio intalnire cu acesta.