06/27/2019

Sir Tom Jones la Cluj: mult soul, blues, pop si R&B intr-o seara legendara

Artistul a revenit in Romania la invitatia Emagic, cu piese clasice de pe cele peste 40 de albume inregistrate, care i-au castigat admiratia criticilor si fanilor. Tom Jones a urcat pe scena in jurul orei 20:00 si, timp de 2 ore, a delectat publicul, care a cantat alaturi de el hiturile cele mai cunoscute: SexBomb, Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come.

Inconjurat de o trupa de muzicieni de exceptie, concertul a fost un echilibru perfect de voce legendara, carisma si prezenta scenica. Spectacolul de lumini a completat atmosfera de blues si rock’n’roll din arena. Concertul a fost punctat de momente in care Tom Jones a vorbit cu sinceritate si nostalgie publicului despre povestile care i-au inspirat cantecele. Intr-unul din momentele emoționante ale spectacolului, artistul a primit din partea publicului drapelul romanesc, pe care artistul l-a tinut pe scena pret de cateva minute bune, in aplauzele celor prezenti in BTarena.

Productia de aseara a fost una sic si eleganta: echipamentele aduse in tiruri de mare capacitate au recreat o scena clasica, cu accente fanteziste, in ton cu personalitatea artistica promovata de artist de-a lungul carierei.   

Artistul isi va continua turneul spre Paris, ajungand inclusiv la festivaluri precum Montreux Jazz Festival din Elvetia si FANSTASTIVAL Dinslaken din Germania.  

Pentru a ramane conectat la cea mai spectaculoasa vara muzicala, #EmagicSummer, urmareste-ne pe Instagram si Facebook Emagic.   

Photo Credits: Andreea Chelsoi