02/02/2022

POSTMODERN JUKEBOX

Bucuresti, 24 ianuarie 2022 – Scott Bradlee’s POSTMODERN JUKEBOX revine la Bucuresti, pe 28 iunie 2022 la Arenele Romane. Biletele pot fi achizitionate aici: https://pmj.emagic.ro

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox continua concertele din cadrul turneului mondial inceput in 2021, sub egida “The Grand Reopening Tour” (“Marea Redeschidere”) si promite audientelor de pretutindeni o petrecere senzationala in stilul anilor ’20, cu un live performance ca pe vremea Marelui Gatsby!

Renumiti pentru felul in care reimagineaza genuri contemporane in stilul anilor ’20, “trimitand muzica pop intr-o masina a timpului”, Postmodern Jukebox vor canta unele dintre cele mai mari hituri in stilurile clasice ale epocilor trecute.

Sunt recunoscator sa pot crea si colabora alaturi de atatia oameni talentati si ne-a fost extrem de dor sa cantam intr-o locatie plina cu fani” spune Scott Bradlee. “Suntem norocosi sa avem atat de multi fani incredibili peste tot in lume, care au ajutat Postmodern Jukebox sa devina un grup cu turnee mondiale si de abia asteptam sa aducem din nou talente extraordinare si sunete clasice in fiecare colt al lumii. Este o Mare Redeschidere, dar si o Mare Reuniune – nu doar pentru membrii echipei noastre, ci si pentru Postmodern Jukebox si fanii divertismentului clasic, “old school”, de calitate.”.

Ca toate showurile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul “The Grand Reopening Tour” va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni multi-talentati ce vor da viata compozitiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alatura, seara de seara, invitati-surpriza, ce vor face ca fiecare spectacol sa fie unic si imprevizibil – transformandu-l intr-una dintre cele mai incantatoare experiente muzicale live ale timpurilor noastre, dar si ale timpurilor apuse.

In ultimii zece ani Postmodern Jukebox au adunat peste cinci milioane de abonati pe canalul lor de YouTube; trupa si-a pornit activitatea in micul apartament al lui Bradlee, in Astoria, Queens si a ajuns in scurt timp intr-un studio din Los Angeles, mult mai potrivit viziunii ambitioase a liderului trupei. Recent, Postmodern Jukebox a reimaginat binecunoscuta coloana sonora a serialului “Friends” in diferite stiluri muzicale ale secolului al XX-lea – incepand cu jazzul anilor ’20, pana in anii ’90, cu o aparitie-surpriza a duoului The Rembrandts, compozitorii piesei originale.

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox de la Arenele Romane pot fi achizitionate de la https://tickets.emagic.ro si de pe iaBilet, la urmatoarele categorii:

CATEGORIA 1 – TEREN, SECTOARELE A1, A2: 245 lei

CATEGORIA 2 – TEREN, SECTOARELE B1, B2: 220 lei

CATEGORIA 3 – TRIBUNA, SECTOARELE E, K: 220 lei

CATEGORIA 4 – TRIBUNA, SECTOARELE F, J: 195 lei

CATEGORIA 5 – TRIBUNA, SECTOARELE I, G, H: 170 lei

De asemenea, organizatorii pun la dispozitie un numar limitat de pachete “VIP TOUR Package” si “MEET & GREET Package”:

MEET & GREET Package: 880 lei // include:

  • loc premium CATEGORIA 1 in sectoarelele A1 sau A2;
  • sesiune exclusiva de MEET & GREET cu membrii trupei Postmodern Jukebox;
  • fotografie personalizata cu membrii Postmodern Jukebox;
  • afis de colectie al turneului, cu autografe ale membrilor Postmodern Jukebox;
  • ecuson oficial “MEET & GREET” laminat.

VIP TOUR Package: 535 lei // include:

  • loc premium CATEGORIA 2 – TEREN in sectoarele B1 sau B2;
  • afis de colectie al turneului, cu autografe ale membrilor Postmodern Jukebox;
  • ecuson oficial “VIP” laminat.

Biletele pot fi achizitionate de detinatorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/29MwUsle4

***

Scott Bradlee’s POSTMODERN JUKEBOX:

Website: https://postmodernjukebox.com/

Facebook: https://www.facebook.com/postmodernjukebox

Instagram: https://www.instagram.com/pmjofficial/

YouTube: https://www.youtube.com/c/postmodernjukebox

Spotify: https://spoti.fi/3nBtrdA

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, evenimentul se va desfasura cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si/ sau purtarea mastii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.