06/15/2023

Obtine acreditare pentru concertul GUNS N’ ROSES de la Bucuresti!

In perioada 15-30 iunie 2023 primim cererile de acreditare pentru concertul Guns N’ Roses, ce va avea loc la Arena Nationala, pe 16 iulie 2023.

Formular acreditare: https://forms.office.com/r/k93NsWni7D 

Ultima zi pentru completarea formularului: 30 iunie 2023, inclusiv.

Raspunsurile la solicitarile de acreditare vor fi trimise pe emailul completat in formular, pana la cel tarziu 5 iulie 2023, inclusiv.

Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, prin formularul electronic, completat o singura data/PER JURNALIST.

Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc. publicate despre evenimentul in cauza, in formularul online, in LIMBA ENGLEZA.

ATENTIE: pentru evenimentul GUNS N’ ROSES NU SE VOR OFERI ACREDITARI FOTO/ VIDEO, intrucat managementul artistilor nu permite fotografierea/ filmarea, cu exceptia staffului oficial (fotografului) trupei. Acreditarile pentru acest eveniment se vor oferi exclusiv jurnalistilor editori.