04/29/2024

ACREDITARI BRUCE DICKINSON

In perioada 29 aprilie – 10 mai 2024 primim cererile de acreditare pentru concertul BRUCE DICKINSON, ce va avea loc la Arenele Romane, pe 3 iunie 2024.

Acceseaza formularul de acreditare AICI.

Ultima zi pentru completarea formularului: 10 mai 2024, inclusiv. Solicitarile de acreditare primite dupa aceasta data nu vor mai putea fi luate in considerare.

Raspunsurile la solicitarile de acreditare vor fi trimise pe emailul completat in formular, pana la cel tarziu 31 mai 2024, inclusiv.

Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, prin formularul electronic, completat o singura data/ PER JURNALIST. Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/ postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc. publicate despre evenimentul in cauza, in formularul online, in LIMBA ENGLEZA.

ATENTIE! Pentru acest eveniment, managementul artistului a decis sa ofere acreditari foto DOAR publicatiilor ce isi vor lua angajamentul sa publice SI o CRONICA DE CONCERT ALATURI DE GALERIA FOTO.