06/14/2019

Muzica lui Tom Jones, soundtrackul perfect al oricarui film

50 de decenii de muzica se traduc intr-o varietate de genuri si idei transpuse in zeci de melodii care au devenit piese de referinta. Tom Jones este un artist complet si complex, a carui cariera a devenit in mod remarcabil din ce in ce mai buna cu trecerea timpului. Melodiile lui au intrat in istoria muzicala nu doar prin interpretarile de neuitat pe care legendarul cantarest le-a dat publicului, dar si prin includerea acestora in cultura cinematica. Muzica lui Tom Jones a devenit soundtrack pentru multe filme si s-a intiparit si mai bine in memoria si sufletul publicului.

Cel mai des intalnit cantec este It’s Not Unusual, melodie care a devenit un clasic si care este usor de recunoscut, urmata de melodii la fel de atemporale precum She’s a Lady, Delilah si What’s New Pussycat.

Descopera 10 melodii ale lui Tom Jones pe care, mai mult ca sigur, le-ai auzit si pe fundalul filmelor de pe marile ecrane, dar si in timpul show-urilor tale TV preferate.

 1. James Bond– Thunderball
 1. Lucifer – It’s Not Unusual
 1. The Hustle – She’s a lady
 1. The Emperor’s New Groove – Perfect World
 1. Turbo – What’s New Pussycat?
 1. Edward Scissorhands – With These Hands
 1. American Hustle – Delilah
 1. The Fresh Prince of Bel Air – It’s Not Unusual
 1. Glee – It’s Not Unusual
 1. The Simpsons – It’s Not Unusual

 

Tom Jones, o voce clasica si usor recognoscibila, va concerta la Cluj pe 26 iunie pe BTarena. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3).

Biletele sunt inca in vanzare:

 • pe TOMJONES.EMAGIC.RO
 • pe IABILET.RO si in reteaua fizică IaBilet: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3).
 • pe EVENTIM.RO si in reteaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carturesti, Humanitas, Diverta, OMV si Carrefour.