10/01/2018

Metallica este Sold Out

Metallica in cel mai important concert in 2019 in Romania

Primul show de stadion SOLD OUT in 24 de ore

Biletele pentru concertul Metallica din vara anului viitor s-au vandut in timp record, in doar 24 de ore de la punerea in vanzare generaa. Concertul va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti, si face parte din turneul european WorldWired.

Ziua de 28 septembrie marcheaza un moment crucial in industria de live entertainment din Romania  si cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum, dar cu siguranta nu o noutate pentru show-urile Metallica din acest turneu. E dovada că Metallica este in continuare una dintre cele mai mari trupe rock din lume.

Bilete pentru toate categoriile au fost puse in vanzare generala pe 28 septembrie, incepand cu ora 10:00, si in aproximativ 3 minute s-au fost epuizat mai multe categorii, cu zeci de mii de accesari simultane ale site-urilor de bilete. Primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc in tribune. Pe parcursul zilei, in urma discutiilor cu echipa de productie a turneului, au mai fost eliberate locuri in mai multe categorii (inclusiv gazon) si puse direct la vanzare.

Au fost disponibile contingente limitate de bilete in perioada de presale. Desi nu este o procedura comuna pentru Romania, perioada de presale a fost valabila pentru toate concertele din turneul european WorldWired anuntat pe 24 septembrie, fanii trupei fiind obisnuiti cu acest mecanism.

Eventim si Iabilet sunt singurii distribuitori autorizati de bilete, iar cei care achizitioneaza bilete din alte surse, inclusiv de pe site-uri de revanzare precum Viagogo, nu au garantat accesul la concert.