03/05/2018

Kraftwerk 3-D, concert istoric la Bucuresti

Dupa 9 ani de la prima vizita in Romania, legendara trupa Kraftwerk a revenit in Bucuresti intr-un un concert 3-D inovator, ce a avut loc aseara, la Arenele Romane. Show-ul a facut parte din turneul est-european ce a inclus 13 tari printre care Rusia, Estonia, Ungaria, Slovenia, Serbia, Macedonia, Bulgaria si Romania. Evenimentul s-a desfasurat cu casa inchisa.

 

Timp de doua ore, fanii romani si straini au fost captivati intr-o experienta 3-D futurista oferita cu mare precizie de membrii trupei. Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert si Falk Grieffenhagen au interpretat piese de pe albumul „The Catalogue”, desemnat cel mai bun album electronic la Premiile Grammy 2017.

Kraftwerk a adus in fata scenei fani de toate varstele, dovada ca opera lor este la fel de atragatoare si de actualitate ca acum 40 de ani, cand au revolutionat muzica electronica introducand tehnici inovatoare, voci sintetizate si ritmuri computerizate. La finalul concertului, publicul au aplaudat indelung si chiar au avut parte de o sesiune de autografe spontana din partea lui Fritz Hilpert.

Setlist-ul complet:

Numbers

Computerworld

Homecomputer

Computerlove

The Man-Machine

Spacelab

The Model

Neonlights

Autobahn

Airwaves

Radio-Activity

Electric Cafe

Tour De France

Tour De France Etape 2

TEE

The Robots

Aerodynamik

Planet Der Visionen

Boing Boom Tschak

Technopop

Musique Non Stop