04/12/2023

HÆLOS deschid concertul Depeche Mode de pe 26 iulie

Bucuresti, 12 aprilie 2023 – HÆLOS va deschide concertul DEPECHE MODE ce va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti, pe 26 iulie 2023. Trupa se va alatura turneului mondial „Memento Mori”, cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode si primul dupa mai bine de cinci ani. Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro si in retelele iaBilet.ro si Entertix.ro.

HÆLOS

Spotify: https://tinyurl.com/r2j59hjn

Youtube: https://www.youtube.com/@hlosmusic3426

Unele lucruri capata sens imediat. Altele necesita putin mai mult timp.” HÆLOS – Lotti Benardout, Dom Goldsmith si Daniel Vildosola, se incadreaza in cea de-a doua categorie. Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui 2014 si abia in 2020 a devenit independenta, cand a avut libertatea de a-si permite sa nu se grabeasca.

Toate piesele lor par sa cartografieze lunga calatorie de la disperare la alinare, de la stres la refugiu. Pe scurt, intreaga dinamica a vietii urbane.

Fiecare piesa pe care HÆLOS o compune suna ca un ritual, ca un proces de a gestiona momentele dificile; piesele lor ne aduc aminte de aceleasi strazi pustii din zori de zi inconjurate de muzica celor de la Massive Attack, Portishead sau a altor artisti din zona muzicala electronica ce si-au petrecut anii ’90 gasind catharsisul dupa perioada de rave.

Turneul „Memento Mori” vine dupa lansarea din luna martie a albumului omonim, cel de-al cincisprezecelea material de studio Depeche Mode.

Discutand despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: “Am inceput lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. Dupa pierderea lui Fletch, am decis sa continuam, fiind convinsi ca el asta si-ar fi dorit, iar acest lucru nu a facut decat sa confere proiectului o semnificatie aparte”.

Lui Fletch i-ar fi placut la nebunie acest album. Suntem nerabdatori vi-l prezentam live.” – a adaugat Dave Gahan.

EVENIMENT FACEBOOK: https://fb.me/e/2qk5GOIjR

Un eveniment organizat Emagic, powered by BCR.

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.