KRAFTWERK in 3-D

1 MARCH 2018 Arenele Romane | Bucuresti

Castigatorii premiului Grammy Best Electronic/ Dance Album 2018 pentru albumul "3-D The Catalogue".

   Kraftwerk au adus o experienta senzoriala inedita in care tehnlogia, robotii, sunetele si ritmurile au intensificat emotia umana.

1 MARCH 2018 | Arenele Romane | Bucuresti

Cu doar o luna si jumatate inainte de concertul din Bucuresti, Kraftwerk castiga premiul Grammy la categoria Best Electronic/Dance Album pentru albumul 3-D The Catalogue. Kraftwerk avea deja un Grammy pentru intreaga activitate.

Muzica lor, prin tehnici inovatoare, voci sintetizate si ritmuri computerizate, a avut o influenta uriasa in dezvoltarea genurilor muzicale moderne, de la electro la hip hop și de la tehno la synthpop.

Kraftwerk a investit constant in show-urile live: proiectii gigantice, roboti si imagini holografice impresionante, intr-un mix perfect de sunet, imagine si culoare. Sau cum spun membrii trupei – Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert, Falk Grieffenhagen, formula legaturii dintre uman si tehnologie.

Seria de concerte 3-D a debutat in 2012 la MoMA in New York si a continuat cu Tate Modern (Londra), Akasaka Blitz (Tokyo), Opera House (Sydney), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Foundation Louis Vuitton (Paris), Neue National Galerie (Berlin) si Muzeul Guggenheim (Bilbao).

Concertul din Bucuresti de la Arenele Romane, era sold-out de cateva luni bune. Iar cei 4 artisti au confirmat valul de entuziasm, oferindu-ne o seara senzorială ca un catalog muzical imersiv si sinestezic al grupului.

Ochelarii lucitori captivati de spectacolul de pe scena, masini care se morfeaza in afara ecranelor, biciclete care te poarta pe culmile muntilor din Tour de France, trenuri care strabat lumi virtuale si o constientizare vizuala a ritmicitatii naturii. Mai mult decat muzica, o experienta live invatoare, in care tehnologia nu acopera, ci potenteaza si intensifica emotia umana. In 3-D!

Show-ul a inclus pasaje mai lungi cu treceri prin piese cunoscute:

Numbers / Computer World
It’s More Fun to Compute / Home Computer
Computer Love
The Man-Machine
Spacelab
The Model
Neon Lights
Autobahn
Airwaves
Geiger Counter / Radioactivity
Electric Café
Tour De France / Prologue / Etape 1 / Chrono / Etape 2
Trans Europe Express / Metal on Metal / Abzug

Bis:
The Robots
Aéro Dynamik
Planet of Visions
Boing Boom Tschak / Techno Pop / Music Non Stop