#AWAKE3

15 - 18 August 2019 Teleki Estate | Gornesti, Mures

AWAKE se extinde pe 4 zile si va avea loc intre 15 si 18 august 2019.

   AWAKE va avea astfel o zi in plus de muzica, arta, inspiratie in acelasi cadru experiential al domeniului Teleki din Gornesti, Mures.

15 - 18 August 2019 | Teleki Estate | Gornesti, Mures

Netsky, Pussy Riot,Dirtyphonics, Lady Leshurr,De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey si multi altii vin la cel mai important festival boutique de muzica si arte contemporane conexe din Romania.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile si colaborarile cu artisti celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internationale, Netsky ajunge pentru prima data la AWAKE cu hit-uri ca “Rio”, “Thunder” sau “Memory Lane”.

Portia de rock este asigurata de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic si experiental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cantat in deschiderea unor trupe mari precum Muse sau la festivaluri internationale de top ca Glastonbury, Sziget si Lowlands.

Despre AJ Tracey, si el pentru prima data in Romania, The Guardian a scris ca face parte din valul de artisti noi de la festivaluri. Combinand muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey isi lanseaza in curand albumul de debut, chiar pe 8 februarie 2019.

Triggerfinger este o trupa de rock care este adesea comparata cu trupe precum Queens of the Stone Age si Led Zeppelin. Trupa a cantat in deschiderea legendarei formatii The Rolling Stones, iar coverul acustic al celebrei melodii pop “I Follow Rivers” s-a bucurat de succes international.

Lady Leshurr va captiva publicul festivalului cu note de grime si rap. Leshurr s-a facut remarcata cu viralul „Queen’s Speech”. Seria a ajuns deja la cea de-a 7-a parte, in timp ce Leshurr a lucrat in paralel piese noi: „Black Panther” si „R.I.P.” si a vandut concerte sold-out in cele mai mari orase ale lumii.

Dirtyphonics vin cu show-ul lor liive de drum and bass, dubstep si drumstep. Trupa franceza a colaborat de-a lungul timpului cu nume recunoscute mondial (Linkin Park, Skrillex, Kaskade, Modestep, Marilyn Manson) si a energizat publicul unora dintre cele mai importante festivaluri internationale.

Trupe romanesti cunoscute precum Moonlight Breakfast, The Mono Jacks si Grimus vor imparti scena de la AWAKE in 2019. Moonlight Breakfast va aduce un mix urban de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, in timp ce The Mono Jacks si Grimus vor contrabalansa domeniul Teleki, cu rock alternativ .

Experienta muzicala a festivalului va fi completata de Blahalouisiana (indie-pop/ beat-rock/pop-rock) si Mörk (soul si funk) din Ungaria, de Michael Schack (show de tobe) si Thomas Pcz & C.A Strings (show de vioara). DJ Ethylen, DJ Sauce, Bad And Boujee Party by Dj Oldsjull & Dj Lexi, Manuel Riva, Andrew Dum si Dj Antenna vor transforma parcul castelului intr-un ring de beats si dans. Mai multe nume vor fi anuntate in curand.

In plus, sambata si duminica vin la pachet cu surprize:

Sambata, 17 august, show-ul exclusiv AWAKE THE PRODIGY – TRIBUTE TO KEITH  (#AWAKEF1RST) va completa scena mare a festivalului, alaturi de Netsky si De Staat. AWAKE F1rst este o serie de spectacole unice si memorabile create de organizatori, care a debutat anul trecut cu show-ul “VITA DE VIE – IN CORZI”.

Duminica, 18 august, programul muzical al festivalului va fi inchis de un performance intitulat BOHEMIAN SYMPHONY by Bohemia Symphonic Orchestra.

AWAKE 2019 are loc intre 15 si 18 august pe domeniul Teleki din Gornesti, Mures, unde muzica se va imbina alchimic cu alte forme de arta contemporana. Biletele de o zi si abonamentele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro si  eventim.ro.