06/02/2024

Concertul BRUCE DICKINSON de la București a fost anulat

București, 2 iunie 2024 

Cu mare regret, din motive independente de voința organizatorului, concertul Bruce Dickinson – The Mandrake Project ce urma să aibă loc mâine, pe 3 iunie, la Arenele Romane din București, a fost anulat.

Membrii trupei și echipa artistului au fost afectați de un virus asemănător gripei încă de la începutul turneului European, iar la spectacolul din Londra și Bruce a început să se simtă rău. A reușit să țină spectacolul de la Paris, însă până la Groningen a început să aibă dificultăți în a cânta la standardul cu care atât el, cât și fanii sunt obișnuiți. În timpul spectacolului de aseară de la Budapesta a devenit evident că Bruce este grav bolnav și, urmând sfatul primit, acum trebuie să se odihnească complet pentru a-și păstra sănătatea și pentru a proteja restul spectacolelor din turneu. Din păcate, acest lucru înseamnă că fanii din România vor rata ocazia de a-i vedea pe Bruce și trupa sa performand in acest moment.

Bruce Dickinson a declarant: ” Mi-am forțat vocea suferind de o infecție virală la ultimele câteva concerte. Am sperat că cele două zile de pauză după spectacolele din Olanda ar fi fost suficiente pentru odihnă vocală, dar concertul de la Budapesta a fost o adevărată luptă. Publicul a fost fantastic, dar sunt dator față de restul turneului și am responsabilitatea de a avea grijă de instrumentul meu… este singurul pe care îl am! Cu o inima foarte grea, am fost nevoit să iau decizia de a anula spectacolul de mâine de la București. Nu este ceea ce mi-am dorit. Mâine voi consulta un specialist în probleme de gât pentru a confirma înțelepciunea deciziei mele, dar după patruzeci de ani de cântat știu când lucrurile nu sunt în regulă și vocea trebuie să se odihnească. Sunt devastat pentru fanii din București. Pot doar să îmi cer scuze și să va mulțumesc pentru sprijinul și înțelegerea voastră.

Contravaloarea biletelor vândute pentru concertul de la București va fi restituită fanilor prin intermediul platformelor de ticketing autorizate, respectiv, iaBilet.ro și Entertix.ro, au declarat organizatorii.