09/26/2019

Celine Dion vine pentru prima dată în România, la București!

Câștigătoarea a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului « Courage World Tour » în București, miercuri, 29 iulie 2020. Detaliile cu privire la locația concertului și bilete vor fi anunțate curând de către organizatori.

Cel mai nou album al artistei, « COURAGE », va fi lansat pe 15 noiembrie, turneul de promovare a albumului urmând a ajunge în peste 100 de orașe din întreaga lume.

Celine Dion, printre cele mai recunoscute și respectate superstaruri din istoria muzicii pop, vine pentru prima dată în România, la București. Considerată una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion va concerta în București, miercuri, 29 iulie 2020. Concertul face parte din turneul  «COURAGE WORLD TOUR », care a debutat pe 18 septembrie în Quebec, Canada. Turneul va fi unul internațional, pornind din America de Nord, ajungând până în Malta și Cipru, unde va avea spectacole în premieră, la fel ca și în România. Courage World Tour marchează de altfel și primul ei turneu în Statele Unite din ultimii 10 ani.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, “Icon Award” acordat recent pentru întreaga carieră.

Turneul «COURAGE WORLD TOUR », care promovează și primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani, va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume. Turneul este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din România fiind organizat de Emagic.

Celine Dion a lansat de curând, trei noi piese de pe următorul album, «​Courage». “Imperfections”, “Lying Down” și “Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București. Fanii artistei o vor putea acompania și la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, « My heart will go on», « A new day has come», « Because you loved me», « It’s all coming back to me» și multe altele. Premiera clipului “Imperfections” va avea loc chiar astăzi, 26 septembrie și va putea fi urmărit aici. Albumul Courage, un mix eclectic de balade melodice și piese ritmate, va fi disponibil de pe 15 noiembrie, însă poate fi pre comandat de acum. Noile piese lansate pot fi ascultate și aici.

Detaliile cu privire la locația concertului de la BUCUREȘTI și despre bilete vor fi anunțate curând de către organizatori.