04/24/2019

Annahstasia Enuke in deschiderea lui Lenny Kravitz

Annahstasia Enuke va canta in deschiderea lui Lenny Kravitz la Cluj-Napoca, pe 6 mai. Cantareata de 23 de ani, de origine nigeriana este originara din Los Angeles, o metropola cu una din cele mai eclectice si efervescente scene culturale si artistice.

Annahstasia este o aparitie noua pe scena muzicala internationala, cu un album de debut, Sacred Bull, lansat in 2019.

Cantecele ei au un vibe senzual si o estetica actuala, care juxtapune feminitatea cu multa sinceritate. Annahstasia este un artist multi-media, amestecand concepte precum libertatea, independenta si spontaneitatea in tuse vizuale expresive.

Primul sau EP evoca o calatorie nomada, spirituala prin desert in care aceasta transcende barierele impuse de societate. Viziunea acesteia se imbina perfect cu ideile lui Lenny Kravitz care prin noul album, Raise Vibrations, promoveaza un mesaj complex, de iubire si compasiune.

Biletele sunt disponibile online pe lennykravitz.emagic.ro, la mai multe categorii de pret, intre 160 lei si 545 lei, in functie de locul in sala. Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.roiabilet.ro si in punctele de vanzare Eventim si IaBilet.

Parteneri media:

RockFM, KanalD, Adevărul, Dilema Veche, Zile și Nopți, Sunete, Infomusic, iConcert.ro, BestMusic, Metalhead, Agerpres, Alist Magazine, Woman, Life.ro, Cluju.ro, ClujLive, Wowbiz.ro