Celine Dion

29 iulie 2020 Arena Națională
29 iulie 2020 | Arena Națională

Considerată una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, “Icon Award” acordat recent pentru întreaga carieră.

Concertul face parte din turneul  «COURAGE WORLD TOUR », care a debutat pe 18 septembrie în Quebec, Canada. Turneul va fi unul internațional, pornind din America de Nord, ajungând până în Malta și Cipru, unde va avea spectacole în premieră, la fel ca și în România. Courage World Tour marchează de altfel și primul ei turneu în Statele Unite din ultimii 10 ani.

 

Turneul promovează și primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani, va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume, fiind produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din România fiind organizat de Emagic, la Arena Nationala in Bucuresti, pe data de 29 Iulie 2020.

Partener media: Magic FM